Our Story

Absorice rizsfeherje

Kik vagyunk? 

Az AbsoRice céget 2012-ben alapítottuk hárman, és hagyományos "start-up" módjára először mellékállásban foglalkoztunk a vállalkozással, majd főállásra váltottunk amikor pozitív eredményeinkre támaszkodva egy kockázati tőke befektetést kaptunk az SZTA-tól, amivel szignifikáns növekedést sikerült elérni viszonylag rövid időn belül. 

Mivel foglalkozunk? 

Gluténmenteslaktózmentes és növényi fehérjepor keverékek és szeletek fejlesztésével és disztribúciójával. 

Kinek készülnek termékeink? 

Azok  számára akik többlet fehérjével szeretnék kiegészíteni étrendjüket, de speciális diétájuk miatt igénylik a gluténementeslaktózmentes vagy növényi élelmiszereket. 

Más is fogyaszthatja a termékeinket? 

Természetesen, mert az AbsoRice ® és az AbsoBAR fehérje minősége összetételük miatt ugyanolyan jó, mint sok másik állati fehérje.  

Miért fontos, amit csinálunk? 

Mert előttünk ez a piaci szegmens nem volt megfelelően kiszolgálva. A gluténmenteslaktózmentes és vegán fehérjeporok és szeleteken belül minden vásárlói igényre kínálunk megoldást, specialistává képeztük magunkat ezen a területen. Gondos fejlesztéseinkkel, valódi értéket állítunk elő a vevőinknek. 

Hol tartunk? 

Jelenleg itthon mi vagyunk a piacvezető ebben a kategóriában, több mint 150 viszonteladó boltban kaphatók a termékeink és a nemzetközi terjeszkedésbe is belevágtunk.  

Hova tartunk? 

Piaci vezető pozícióinkat szeretnénk megtartani és nemzetközileg is növelni a márkánk ismertségét. 

Kit keresünk? 

Viszonteladókat, disztribútorokat és termék promótereket, itthon és külföldön egyaránt. 

Hogyan léphet valaki kapcsolatba velünk? 

 A kapcsolat oldalon keresztül vagy a honlapon található telefonszámon.